Llibres al voltant de la història que debatrem a la Tertúlia Amics de la Història

La Tertúlia Amics de la Història ha previst per al proper quadrimestre (de gener a abril de 2017) compartir la lectura i debatre  sobre tres llibres al voltant de la història.

Les tertúlies tindran lloc els mesos de febrer, març i abril a les 17h. Com sempre, hi haurà diversos ateneistes lectors que ens faran el seu comentari personal i a continuación obrirem un debat a tots els assistents. No cal dir, que us recomanem que hàgiu fet una lectura d’aquests llibres o que en tingueu almenys una informació prèvia.  Si teniu interès a fer una breu exposició comentant algun dels llibres féu-nos-ho saber.  Els llibres que us proposem són:

13 de febrer “Les dones de la Principal” editorial Empúries. Segona novel·la de Lluís Llach, l’acció de la qual se situa en un petit poble de la comarca de l’Abadia.  Al web Nosaltres llegim.cat podeu veure el tràiler de llibre i els primers capítols.

lesdonesdelaprincipal

13 de març “Vae Victus” novel·la d’Albert Sànchez Piñol. Editorial La Campana. La crítica n’ha dit que es mou més aviat en el camp de la picaresca, tot i que té un patró similar a “Victus”. Aquí teniu una crítica publicada a La Finestra digital.

vae-victus

10 d’abril “Homo Deus. Una breu historia del demà”, assaig de Yuval Noah Harari autor de “Sàpiens. Una breu història de la Humanitat” llibre, que ja vàrem debatre en una tertúlia anterior. Edicions 62. Ignasi Aragay al diari Ara en fa una presentación que podeu llegir aquí.

homo-deus

Un pensament sobre “Llibres al voltant de la història que debatrem a la Tertúlia Amics de la Història

  1. Retroenllaç: Llibres al voltant de la història que debatrem a la Tertúlia Amics de la Història | Secció d'Història

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s