La construcció d’un mite. Cultura i franquisme a Eivissa.

Demà dijous 19 de març a la sala Verdaguer, la historiadora Rosa Rodríguez Branchat, el director del MACBA Bartomeu Marí Ribas, i el professor d’història contemporània de la Universitat de Barcelona Carles Santacana, parlaran sobre Eivissa durant el període franquista, l’arribada dels beatniks i dels hippies, el món cultural local i els intel·lectuals eivissencs, i el paper que hi jugà tant el franquisme local com l’estatal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s